Birds Relations Integritetspolicy

Birds Relations AB respekterar din personliga integritet och är noga med att du som användare ska känna dig trygg med hur dina personuppgifter hanteras hos oss. Denna integritetspolicy (“policyn”) förklarar hur vi samlar in och behandlar dina personuppgifter när du använder Tjänsten, samt dina rättigheter och hur du kan utöva dessa. Med Tjänsten avses de digitala tjänster som tillhandahålls av Birds Relations AB org.nr: 559263–0973 (“vi”, “oss”) via vår hemsida www.birdsrelations.com (“hemsidan”) inklusive Beta-versionen av Birds, och den digitala smartphone-applikationen Birds Relations (“appen”). Med ”användaren”, ”dig” eller ”du” menar vi du som använder Tjänsten. Genom att registrera dig som användare av Tjänsten eller genom att använda Tjänsten godkänner du policyn. Vänligen läs igenom denna policy innan du använder Tjänsten.

Vi förbehåller oss rätten att ändra i policyn, till exempel om funktioner ändras eller läggs till i Tjänsten. Vi informerar om förändringar genom att uppdatera det “Senast uppdaterad”-datumet längst ner på sidan. Vi rekommenderar att du regelbundet går igenom denna policy för att hålla dig informerad om uppdateringar.

Personuppgifter som samlas in om dig

Vi strävar efter att endast samla in de personuppgifter som är nödvändiga för ändamålet. När du använder Tjänsten så samlas och sparas följande information om dig:

  • Användaruppgifter. När du skapar ett konto i appen, använder Beta-versionen av Birds eller anmäler dig som Beta-användare så anger du typiska inloggningsdetaljer så som email.
  • När du fyller i din profil och gör övningar i Tjänsten så kan du dela ytterligare information såsom personlighets- och relationsdata. För att lägga till visst innehåll, så som foton, så kan du ge oss access till din kamera eller fotoalbum. Delar av informationen du tillhandahåller kan ses som känslig i vissa jurisdiktioner, till exempel värderingar och upplevelser. Genom att välja att tillhandahålla den här informationen, så godkänner du att vi samlar in, behandlar och sparar den.
  • Feedback. När du väljer att ge oss feedback i appen, i beta-versionen av Birds eller via hemsidan så samlas dina svar in och om du anger din email vid feedback-tillfället så sparas även den.
  • Teknisk data. När du använder appen, använder beta-versionen av Birds eller besöker hemsidan så samlas information om din aktivitet på Tjänsten in. Till exempel tid du tillbringat på Tjänsten, datum, klick, sidor som visats dig och hänvisande domän. Det samlas också in enhetsinformation från din mobila enhet eller dator, såsom IP-adress, enhets-ID och typ, enhetsspecifika inställningar, webbläsare, version och språk, operativsystem, tidszon, information om wifi och mobil nätverksanslutning.

Hur dina uppgifter används

Dina uppgifter används för att tillhandahålla, förbättra och erbjuda en säker och bra användarupplevelse. Mer specifikt använder vi uppgifterna till att:

  • Skapa och hantera ditt konto, samt tillhandahålla tjänsten till dig.
  • Ge dig support och svara på dina förfrågningar.
  • Kommunicera med dig om uppdateringar i Tjänsten, speciella erbjudanden eller annan information som vi tror kan vara av intresse.
  • Utveckla och förbättra Tjänsten. Teknisk data, allmän feedback och samlad statistik kan komma att användas som underlag för att vidareutveckla och förbättra Tjänsten.
  • Skapa samlad statistik. Svar om personlighet och relation kan komma att användas för att skapa statistik i aggregerad form, där uppgifterna är anonymiserade.

I användandet av dina uppgifter enligt ovan så stödjer vi oss på följande rättsliga grund:

  • Tillhandahålla Tjänsten. Framförallt så behandlar vi dina uppgifter för att kunna erbjuda Tjänsten, såsom att kommunicera med dig som kund och erbjuda en webbplats som är intressant, säker och användarvänlig.
  • Legitima intressen. Vi använder dina uppgifter för legitima intressen, till exempel att förbättra och utveckla Tjänsten, samt att informera om uppdateringar och erbjudanden som vi tror kommer intressera dig.
  • Samtycke. I vissa fall kan vi be om ditt tillstånd för särskilda ändamål. Du kan ta tillbaka ditt samtycke när som helst genom att kontakta oss enligt informationen längst ner i denna policy.

Så länge lagras dina uppgifter

Dina personuppgifter sparas bara så länge som de behövs för att uppfylla syftet, se beskrivning ovan. Om du avslutar tjänsten eller begär att de ska tas bort så raderas uppgifterna, liksom om vi får kännedom om att uppgifterna är inaktuella.

Cookies, spårningsverktyg och webbanalys

Vi använder oss av cookies och liknande spårningsverktyg (till exempel web beacons, pixlar) för att känna igen dig och din enhet. Detta är för att autentisera dig, minnas dina preferenser och inställningar, mäta och analysera webbtrafik och marknadsföringskampanjer. Vi kan också komma att samarbeta med utvalda tredje parts-leverantörer så som Google Analytics och Facebook Business Manager för att möjliggöra spårning och marknadsföring. Vi delar enbart Teknisk data med tredje part (se definition under Personuppgifter som samlas om dig) ovan.

När du använder Tjänsten så godkänner du användning av cookies. Du kan via din enhet eller webbläsare ändra inställningarna för användningen av cookies och till exempel välja att blockera alla cookies.

Hur vi skyddar dina uppgifter

Vi arbetar hårt och vidtar alla rimliga åtgärder för att se till att dina personuppgifter skyddas från obehörig åtkomst. Vi ser regelbundet över våra system och letar efter svagheter och attacker, samt utvärderar och uppdaterar våra administrativa, fysiska och tekniska rutiner för att samla in, behandla och lagra data. Inga säkerhetsåtgärder kan dock helt garantera att uppgifterna alltid kommer förbli i säkerhet.

Dina uppgifter kan delas med andra

Vi kommer inte att lämna ut eller sälja personliga uppgifter till tredje part om vi inte har din tillåtelse, det finns laglig grund till det eller det är nödvändigt för att driva Tjänsten. Fall då det är nödvändigt för att driva tjänsten kan till exempel vara:

  • Personer som arbetar hos oss. Dina uppgifter kan komma att delas med personer som arbetar hos oss om de behöver uppgifterna för sitt arbete med att utveckla, förbättra eller marknadsföra tjänsten.
  • Leverantörer. Dina uppgifter kan komma att delas med företag som levererar tjänster till oss om de behöver uppgifterna för sitt arbete med att utveckla, förbättra eller marknadsföra tjänsten. Alla leverantörer är kontraktuellt obligerade att behandla uppgifterna konfidentiellt.

Dina rättigheter avseende personuppgifter

Du har rätt att få tillgång till dina personuppgifter samt att få dina personuppgifter rättade eller raderade, vid begäran ska detta ske snarast möjligt. Du har även rätt att då behandlingen av dina personuppgifter begränsad och att få dina personuppgifter överförda till någon annan om du önskar detta. Du har även rätt att begära att dina personuppgifter inte används för direkt marknadsföring.

Skicka ett email till oss på hello@birdsrelations.com om du vill använda någon av dina rättigheter. Du kan även lämna klagomål hos Integritetsskyddsmyndigheten om du anser att dina personuppgifter hanterats felaktigt av oss.

Vem som är personuppgiftsansvarig

Birds Relations AB är registrerat hos Bolagsverket med organisationsnummer 559263-0973.

Birds Relations AB är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina uppgifter enligt denna policy. Birds Relations AB följer svensk dataskyddslagstiftning, inbegripet dataskyddsförordningen (GDPR).

Du kan alltid kontakta oss

Om du har frågor kring denna policy, behandlingen av dina uppgifter eller hur du kan utöva dina rättigheter så kan du alltid kontakta oss via email till info@birdsrelations.com

Integritetspolicyn uppdaterades senast 2021-08-17.