Skip to main content

Mer stöd till medborgare med relationsproblem

Ett digitalt verktyg som ökar effekten av samtalsbehandling, frigör resurser & tillgängliggör hjälpen där den behövs. Utvecklad av legitimerade psykologer.

Kontakta oss

Många par behöver hjälp

1 av 3 par med småbarn separerar

50% av alla äktenskap slutar i skilsmässa

3 av 4 par söker inte hjälp innan skilsmässa

82% av par med svåra problem upplever en förbättring av relationen efter att ha använt Birds.

Tidiga insatser utan behovsprövning

Med Birds blir tröskeln till hjälp lägre. Par och familjer med mindre problem får ett lättillgängligt verktyg för att förebygga allvarligare relationsproblem och seperation. Genom att arbeta proaktivt sparar ni resurser och ökar välmåendet för individer och familjer i er kommun.

Hjälp utan väntetid

Står er kommun inför långa väntetider och resursbrist, samtidigt som behovet av att hjälpa fler par ökar? Nu kan ni erbjuda en lösning direkt, utan väntetider. Innan behandlingen startat börjar paret på egen hand arbeta med appens övningar och verktyg.

Ökad effekt av samtalsstöd

Paren fördjupar sina insikter från samtalsbehandling och fortsätter på egen hand etablera nya, positiva interaktionsmönster. Allt innehåll i appen är baserat på metoder från parterapi, och erbjuder en effektiv och användarvänlig lösning som komplement till behandling.

Är väldigt glad att vi fick tipset om er app av vår parterapeut, det känns som att vi nu har ett lättsamt men ändå gediget och konkret sätt att arbeta med vår relation mellan våra samtal med terapeuten.

Kvinna, 46 år

Så här enkelt kommer ni igång

Vill er kommun erbjuda ett effektivt och användarvänligt verktyg baserat på metoder från parterapi, för att stödja familjer med relationsproblem? Ge snabbare och bättre stöd till par och familjer tillsammans med oss.

1. Ingen systemimplementation

Allt som behövs är appen. Ni kan börja använda Birds omedelbart utan att bekymra er om tekniska detaljer. Vi hanterar all kundsupport och förvaltning.

2. Enkelt för medarbetarna

Era medarbetare behöver bara informera om appen, ingen upplärning eller handpåläggning krävs.

3. Nyttja det utökade statsbidraget

Med det utökade statsbidraget kan ni ge snabbare och bättre stöd till era medborgare. Birds är ett kostnadseffektivt sätt att förbättra relationer och skapa en tryggare miljö för familjer och barn i er kommun.

Kontakta oss

Kontakta vår VD Sofia Brandt för att få mer information och en demo av Birds.

Kontakta Sofia

Så fungerar Birds:

Analys av relationen

Genom relationsanalysen får paret en bild av sina styrkor och utmaningar som par.

Metoder från parterapi

Paret jobbar med övningar, quiz och artiklar som är utvecklade av legitimerade psykologer och som baseras på beprövade metoder från parterapi.

användaren löser sina relationsproblem på egen hand i appen

Nya interaktionsmönster

Paret får kunskap och verktyg för att skapa nya positiva vanor och interaktionsmönster som hjälper dem kommunicera bättre, minska konflikter och öka känslan av närhet.

Väck nyfikenheten

Med våra dagliga frågor väcker paret åter nyfikenheten för varandra. Att vara nyfiken och öppen för sin partner är en viktig nyckel till att få ut störst effekt av relationsarbetet.