Skip to main content

Vår story

”Hur kan vi hjälpa fler par att stärka och fördjupa sin relation på ett enkelt och roligt sätt?”

Den frågan ställde sig Helga J Wennerdal och Clara Zelleroth, legitimerade psykologer specialiserade på parterapi. På sin klinik i Göteborg träffade de dagligen par som haft det tufft i under många år och som hade varit hjälpta av få stöd i ett tidigare skede. Idén till Birds föddes och 2021 släpptes deras relationsapp som hjälper par att ta sig igenom vanliga utmaningar och må bra i relationen.

Birds är idag den största relationsappen på svenska och har även släppts internationellt under namnet Ally Couples & Relationships.

Utöver att utveckla Birds driver Helga och Clara också det uppskattade Instagram-kontot Kärlekspsykologerna där de delar med sig om allt från psykologin bakom fungerande relationer till praktiska tips och råd för att få en bättre relation. De är även författare till boken “Må bra som förälder – Psykologernas strategier för småbarnsåren” som gavs ut av Norstedts förlag våren 2019.

Clara & Helga

Hela grundarteamet

SOFIA BRANDT

Managing Director

HELGA J WENNERDAL

Head of Psychology

CLARA ZELLEROTH

Head of Psychology

ISA CEDERBERG

Head of Product

Kontakta oss gärna om du har frågor eller tankar om Birds.

Press
Om relationer & appen Birds
Om Birds relations (bolag)
Om Må bra som förälder

Från början hette vi PAX parutveckling, men bytte under våren 2021 namn till Birds Relations. 

Birds Relations appen

Med Birds tar ni tempen på relationen och guidas genom relationsövningar för att förstå varandra bättre, förbättra ert samspel och förstärka det positiva i er relation.

Ladda ner Birds-appen gratis