Skip to main content

Det här är Birds – parterapi på egen hand

Birds är relationsappen som på ett enkelt sätt hjälper er att på egen hand stärka er relation. Birds passar lika bra oavsett om ni vill öka förståelsen för varandra, kommunicera bättre, hitta tillbaka till varandra eller ta er ur en tuff period tillsammans. Birds hjälper er att prioritera varandra och relationen, trots en stressig vardag.

Birds är utvecklad av Helga Johnsson Wennerdal och Clara Zelleroth, legitimerade psykologer och författare.

parterapi på egen hand
Relationstemperatur

Relationstemperatur

I Relationstemperaturen svarar du på frågor om hur olika delar av relationen känns just nu. Dina svar sammanställs i en analys som visar era styrkor och utmaningar som par. Genom att löpande checka in kan du hålla koll på hur relationen utvecklas. Den första Relationstemperaturen är gratis för alla användare.

Ta tempen på relationen

Din plan

Följ din rekommenderade plan där djupgående övningar varvas med quiz, artiklar och vanor. Ni guidas genom innehåll om allt från ökad förståelse, mer värme och närhet till bättre konflikthantering. Allt innehåll i appen är utvecklat av legitimerade psykologer och bygger på beprövade metoder från parterapi.

personlig plan med relationsövningar
dagliga frågor och aktiv tacksamhet

Väck nyfikenheten och förstärk det positiva

Hitta tillbaka till nyfikenheten för varandra och upptäck nya och oväntade samtalsämnen i Dagens kvitter där en ny fråga kommer varje dag. Kicka igång en positiv spiral genom att fokusera på det positiva med i partner och relationen i Aktiv tacksamhet.

Så här enkelt kommer ni igång

  • Ladda ner appen och skapa konto
  • Ta tempen på relationen (helt gratis!)
  • Bjud in din partner (testa 7 dagar gratis)
  • Jobba med era rekommenderade övningar
Ladda ner Birds gratis
couple happy

Jag har varit frustrerad över att vi inte har kunnat prata om känslor eller vår framtid tillsammans, men med er hjälp har vi hittat ett sätt.

Kvinna, 38 år

Vill du ha relationstips direkt i din mailkorg?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av handplockade tips, relationsövningar och exklusiva erbjudanden från oss och våra partners.

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.