Skip to main content

Det här är relationsappen Birds Relations

Birds Relations är en helt ny typ av relationsapp. Med stöd av evidensbaserade metoder från parterapi hjälper appen er, oavsett om ni vill hitta tillbaka till varandra, ta relationen till nästa nivå eller lösa era relationsproblem.

Birds är utvecklad av Helga Johnsson Wennerdal och Clara Zelleroth, legitimerade psykologer och författare.

Så här fungerar Birds

Ta tempen på relationen

Du börjar med att ta tempen på relationen. Du svara på frågor om hur olika områden av relationen känns just nu. Dina svar analyseras och visas som en personlig relationstemperatur.

Du & Jag

Utforska vad din partner och relation betyder för dig idag. Du samlar kärleksfulla tankar och minnen i en personlig relationstavla som du kan dela med din partner om ni är ihopkopplade i Birds.

Att tänka tillbaka på hur allting började är ett sätt att komma i kontakt med känslorna du hade i relationens början. Det kan också ge viktiga ledtrådar till vad du längtar efter i relationen idag.

Sätt din riktning

Öka din medvetenhet om vad som är viktigt för dig i livet och hur du vill vara som partner.

Förstå era olikheter

Lära er mer om varandras likheter och olikheter och hur det kan vara både en styrka och utmaning för er i relationen. Målet är få en ökad förståelse och acceptans för hur ni är som personer påverkar er relation.

Egna behov i en relation

Få hjälp att identifiera vad du behöver just nu och hur du ska förmedla det till din partner. Målet är att lära dig hur du kommunicerar det du behöver på ett sätt som gör att din partner lyssnar och förstår.

Möta din partners behov

Skifta perspektiv och se era olikheter med din partners ögon. Få hjälp att möta din partners behov för att därmed skapa mer värme och närhet mellan er.

Navigera känslomässigt svåra situationer

Lär du dig förstå och hantera dina egna känslor bättre. Du får analysera dina känslor utifrån situationer du varit med om och utforska dina ömma punkter, det som gör extra ont för dig.

Dagens kvitter

Starta nya spännande samtal (om annat än vardagslogistik…) och återupptäck nyfikenheten för varandra. Ni får en daglig fråga och byter svar med varandra.

Relationshacks & vanor

Få hjälp att skapa positiva relationsvanor och lägg grunden till en mer kärleksfull relation. Appen innehåller 15+ vanor och relationshacks inom områden så som kommunikation, eget mående, öppenhet & värme och kärlekshandlingar.

Nytt innehåll utvecklas löpande:

  • Kommunicera bättre
  • Lös konflikter konstruktivt
  • Ta upp och prata om saker som är svåra
  • Öka fysisk närhet och få ett härligare sexliv

Det här får du med Birds

  • 60+ kurser, artiklar, podcasts & hacks
  • Interaktiva och guidande övningar
  • Dela svar med varandra direkt i appen
  • Stegvis hjälp till nya beteenden och positiva vanor

Allt innehåll är baserad på vetenskap och utvecklas av psykologerna Clara Zelleroth och Helga J Wennerdal.

Ladda ner Birds-appen gratis

Följ oss på Instagram @karlekspsykologerna där vi delar med oss relationstips varje vecka.